След ЦСКА - Левски: От ДК обясниха защо се бавят и кога най-късно ще станат ясни наказанията


След ЦСКА - Левски: От ДК обясниха защо се бавят и кога най-късно ще станат ясни наказанията
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2545 0

От Дисциплинарната комисия на БФС все още бавят решението относно наказанията за Левски и ЦСКА след двубоя помежду им, който се игра на 7 октомври. Очакваше се миналата седмица да излезе решение, но то бе отложено за тази.

Какво бави решението и кога ще стане ясно?

По време на дербито двете публики се обстрелваха с ракети, а привърженик на "червените" пострада и бе закаран в болница. Припомняме, че Левски вече има предупреждение за лишаване на домакинство и се очаква трибуните на „Георги Аспарухов“ или част от тях, да останат затворени срещу Черно море. Двубоят срещу варненци е в неделя, 22 октомври, от 16:30 часа.

"Най-късно в четвъртък трябва да има решение по случая. Най-вероятно ще се съберем в сряда и ще гледаме казуса. Взимането на решение бе забавено, защото все още се събират материали", каза председателят на ДК Юрий Кучев пред "Тема Спорт".

Очаква се наказание да има и за ЦСКА, а глобите няма да подминат и двата клуба. Отделно от това двата клуба ще отнесат санкции и за други провинения на привържениците. А наставникът на "червените" Нестор Ел Маестро определи точно 5 неща, които иска да вижда от своя отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички