Звезда на Левски мечтае за двубои с Меси и Неймар: Ще е безценен опит да се изправим срещу най-добрите в света


Звезда на Левски мечтае за двубои с Меси и Неймар: Ще е безценен опит да се изправим срещу най-добрите в света
Снимка: Lap.bg

1983 0

Един от твърдите титуляри в Левски Хосе Кордоба си мечтае за класиране с националния отбор на Панама за Копа Америка. Турнирът ще се проведе в САЩ от 20 юни до 14 юли 2024 година. Това може да стане факт за Кордоба и съотборниците му, ако спечели квота от Лигата на нациите КОНКАКАФ.

Мечтата на Кордоба с националния отбор

"Не трябва да даваме никакъв шанс на нападателите на Гватемала. Не бива въобще да ги пускаме в наказателното поле. Нужно е да сме концентрирани, за да вземем каквото ни трябва. Пред нас има шанс за нещо голямо.

Можем да се класираме за Копа Америка, където да се изправим срещу звезди като Меси и Неймар. Това ще бъде наистина специално за мен. Ще е безценен опит да се изправим срещу най-добрите в света и още куп специални играчи“, заяви Кордоба пред местните медии, цитиран от "Тема спорт".

Преди дни Панама победи с 2:1 като гост Кюрасао, а Кордоба бе на терена 90 минути. В сряда рано сутринта пък предстои домакинство на Гватемала. В момента отборът на Хосе е на второ място в групата, като ще трябва да го запази, за да продължи напред. Изявите на Кордоба в Левски се следят от не малко чуждестранни клубове, като последният го е наблюдавал на живо в двубоя срещу ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички