След 2:3 на "Герена": Гонзо се маха, Сираков се завръща за трети път


След 2:3 на "Герена": Гонзо се маха, Сираков се завръща за трети път

1775 0

Голмайстор №1 на "Левски“ за всички времена Наско Сираков е все по-близо до завръщане на "Герена“, твърди вестник "Труд". Според близки до клуба, това ще се случи при евентуална оставка на настоящия спортен директор Георги Иванов.

Оставка Иванов можел да подаде в края на сезона, който отново се оказа нулев за 26-кратните шампиони. Напрежението е дошло в повече на Гонзо, който в последно време е основна мишена на привържениците на тима.

От своя страна Сираков вече е провел няколко разговора с един от собствениците на клуба - Иво Тонев. Двамата не крият близките си отношения в последно време, след като изгледаха един до друг последните 3 домакински двубоя на "Левски“ от новопостроения сектор „А“.

В "Левски" решават до седмица остава ли Стоев, по-скоро ще...

Ако Сираков се завърне на "Герена", то именно той ще има думата за треньорския пост - дали Стойчо Стоев да бъде сменен, или да остане. Не е изключено легендата на "сините“ да потърси специалист от съседна Сърбия.

Евентуално завръщане на Сираков на „Герена“ ще бъде трето като ръководител, след като той вече има два престоя начело на тима. Последният беше през 2013-а, но бе твърде мимолетен и приключи броени дни след събличането на Ивайло Петев.

Именно със Сираков се свързват и последните успехи на "Левски“, след като по време на неговото управление отборът игра в Шампионската лига и груповата фаза на тогавашната Купа на УЕФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички