Славиша Стоянович е поел своята морална отговорност, но отрече да е подавал оставка


Славиша Стоянович е поел своята морална отговорност, но отрече да е подавал оставка
Снимка: Оф. сайт на Левски

1050 0

През седмицата Левски загуби от Славия с 1:2 и се сбогува с турнира Купа на България. "Сините" за поредна година ще останат без трофей, а утре пък предстои ново издание на най-старото столично дерби, този път за първество.

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира пред клубната телевизия събитията от последните дни:

"Беше много разочароващо за всички да отпаднем от турнира за Купата на България. Сега обаче трябва да спрем да мислим за това. Приключихме нашето участие за този сезон и трябва да мислим за мача със Славия. Играем с директен конкурент, отбор, който ни изхвърли от Купата. Надявам се да имаме повече мотивация за следващия мач.", започна Славиша, след което коментира появилите се в четвъртък информации, че е подал оставка и иска да напусне клуба:

"Нито съм подавал оставка, нито съм казал, че си тръгвам. Вярно е, че говорих с футболистите. От морална гледна точка поех своята отговорност. Говорих и с господин Сираков. Това е вярно. Това са тежки моменти, но трябва да ги преодолеем. Не ми се случва за първи път в кариерата. Видяхте колко бързо се направиха интриги.", разкри треньорът.

Относно утрешния мач срещу Славия той заяви, че очаква играчите му да демонстрират повече агресия и като цяло по-различно отношение:

"Ще видим какво ще е времето в неделя. Не очаквам нещо по-различно от мача за Купата. Очаквам различен мач от наша страна - агресия, желание, комбинативност. Не трябва да правим наивни грешки, както се случи в предния двубой. Това не можем да го допуснем. Очаквам по-различно отношение от отбора.", каза Славиша Стоянович и обяви, че през паузата за национални отбори част от контузените футболисти на тима ще се завърнат:

"По време на паузата ще може контузените да се завърнат игра. Също така футболистите, които са назад с подготовката ще могат да наваксат. По време на паузата ще имаме време да работим и оправим тези неща.", завърши коментара си Стоянович.

Мачът между Левски и Славия утре е с начален час 16:30ч. и ще може да бъде следен НА ЖИВО в страницата на Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички