Славиша Стоянович: Тежка вечер, разочарование за всички левскари


Славиша Стоянович: Тежка вечер, разочарование за всички левскари
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1294 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович не скри разочарованието си след отпадането на "сините" от Купата на България. Левски загуби от Славия с 2:1 като гост в четвъртфинален мач, след като късна драма определи победителя в срещата.

"Тежка вечер, много съм разочарован. Още не съм влизал в съблекалнята на отбора. Разочарование и за всички левскари. Имахме надежда да направим нещо тази година. За съжаление отпаднахме. Имахме много проблеми през изминалите 14 дена - контузии, наказания. Честито на Славия за победата.

Индивидуални грешки, пас назад, хубав гол на Славия. Предстои много важен мач със Славия в неделя. Трябва да бъдем постоянни, ако искаме да сме сериозен отбор. С такава игра нямаме право да мислим за по-високо класиране. Трябва да се съберем, защото играем със Славия - директен конкурент.

Очакват ни трудни дни със сигурност. Трябва да се стегнем за мача в неделя. На някои позиции не разполагам с играчи. Надявам се по-скоро контузените да се върнат", заяви Славиша Стоянович след мача.

А какво каза треньорът на Славия Александър Тарханов след края на двубоя - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички