Царско село с жалба от съдийството с Левски, обоснова се с ВИДЕО


Царско село с жалба от съдийството с Левски, обоснова се с ВИДЕО
Снимка: Официален сайт на Левски

1151 0

Царско село пусна жалба от съдийството по време на двубоя на тима срещу Левски от Първа лига. "Царете" имат претенции, че са били ощетени, като пуснаха и ВИДЕО със ситуация, при която "сините" от София реализираха попадение. Публикуваме цялото съобщение от сайта на Царско село без редакторска намеса (+ видеото, което е качено в сайта):

"Царско село ще внесе жалба срещу съдийството на двубоя срещу Левски, който се игра на 12 декември (събота).

Искаме да припомним, че клубът за пореден път прибягва до това действие, след като продължава да се забелязва тенденция в отсъжданията на съдиите спрямо нашия клуб. Допускат се грешки, които пряко влияят на крайния резултат в мачовете.

В срещата срещу Левски не бе маркирана очевидна засада при втория гол на Левски, който бе отбелязан в 40-ата минута на двубоя. В тази ситуация ясно се вижда, че футболистът, който играе първи с топката след центрирането, е зад отбраната на Царско село. Въпреки това обаче реферът Георги Минев не дава сигнал на главния съдия за нарушение на правилата на футболната игра.

Това е пореден случай този сезон, в който грешки на реферите рефлектират върху изхода на мача. Вече няколко пъти декларирахме, че няма да оставаме безучастни към тези решения. Ние ще продължим да предприемаме действия и ще подаваме жалби срещу съдиите при всяка една констатирана несправедливост към нашия отбор, а за съжаление това, в последните месеци, се случва доста често.

Видеозапис на ситуацията, показана от телевизионните камери на Диема спорт, може да видите в клипа по-долу".

А Левски готви продажба на още една от звездите, този път в Хърватия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички