Славиша Стоянович изрази притесненията си преди двубоя с ЦСКА


Славиша Стоянович изрази притесненията си преди двубоя с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Левски

1276 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович коментира двубоя с Царско село, който завърши 2:2, а "сините" довършиха срещата с 9 души. Той коментира и предстоящи сблъсък с ЦСКА, който е на 18 декември.

"Като видим всички ситуации на терена - трябва да сме доволни от точката. Не можем да правим такива глупави червени картони и да оставяме отбора да се бори 70 минути с човек по-малко. С десет души вкарахме гол, но по принцип много лесно допускаме попадения. Няма мач, в който да не сме вкарали, но в защита не издържаме 90 минути. Трябва да се успокоим и да се приготвим за дерби", заяви Стоянович.

"Ситуацията е сложна заради червените картони, вируса. Няма обаче какво да направим. Получи се емоционален мач. Футболът първо се играе с глава, след това с крак и накрая със сърце. Ние малко объркахме реда днес. Има много работа, която трябва да свършим. След края на първенството трябва да видим кой става за Левски и кой не. Надявам се да бъдем адекватни срещу ЦСКА. Те са отбор, който има много играчи. Показаха качествата си не само в България, но и в Европа. Чака ни много труден мач. Имаме много проблеми, ще видим на кого мога да разчитам. Със сигурност ще ни е много трудно".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички