Славиша Стоянович няма да е само треньор в Левски, а и спортен директор


Славиша Стоянович няма да е само треньор в Левски, а и спортен директор
Снимка: БГНЕС

1471 0

Любопитно разкритие направи притежателят на мажоритарния пакет акции в Левски Наско Сираков. Той призна, че новият треньор Славиша Стоянович няма да заема само тази позиция, но ще бъде и спортен директор. Сираков сподели това по време на официалното представяне на специалиста.

"Изключително съм щастлив да представя Славиша пред вас. Искам да ви кажа, че още миналата седмица за пет минути сме се разбрали. В нито един момент Славиша не е поставял условия. Неслучайно ваши колеги в Сърбия написаха, че щом се захваща с Левски в този момент, той е мазохист. Истината е, че Славиша изключително много обича Левски. Явно се е заразил преди две години от синята идея. Лично той смята, че има недовършена работа в нашия клуб.

Най-лошото е, че попада в изключително тежък момент, имайки предвид изключително големия брой болни играчи с коронавирус. Явно това е част от изпитанията, на които трябва да бъде подложен нашият клуб. За да няма спекулации относно договора му, той е назначен като спортен директор и като треньор. Известно време ще изпълнява двете длъжности. Желая му успех и може да бъде сигурен, че зад гърба си има мен и целия клуб" - сподели Сираков.

A дарителската кампания на Левски бе прекъсната заради финансови измами.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички