Славчев пропуска мача с Арда отново заради контузия


Славчев  пропуска мача с Арда отново заради контузия
Снимка: Официален сайт на Левски

1087 0

Халфът на Левски Симеон Славчев продължава да е преследван от неудачи. Той напусна с контузия първия мач на тима си за новия сезон - срещу Берое (0:2). Националът е получил разтежение още в първото полувреме на мача, но все пак остана на терена до почивката.

Звездата на "сините" няма да е на разположение на треньора Георги Тодоров за гостуването на Арда в следващия кръг. Мачът е на 15 август, събота, от 20,00 часа. Липсата на Славчев ще създаде още повече проблеми на Левски в средата на терена.

Славчев бе привлечен в Левски през зимата. Той дойде като свободен агент, след като преди това бе прекратил договора си с азербайджанския Карабах. Още по време на зимната пауза полузащитникът счупи пръст на крака си. След това контузията му се усложни и се наложи да бъде опериран. След връщането си на терена Симеон скъса бедрен мускул. Затова и досега е прекарал повече време в лазарета, отколкото на терена. През миналата кампания той изигра само 4 мача за Левски – 3 в първенството и 1 за купата, вкара веднъж. А какъв входящ трансфер осъществи Левски вчера вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички