Сираков се самопредложи за новия “Ерген” и обяви: Илиана е левскарка още от дете


Сираков се самопредложи за новия “Ерген” и обяви: Илиана е левскарка още от дете
Снимка: Lap.bg

2969 0

Една от най-популярните двойки в българския спорт - Илиана Раева и Наско Сираков бяха гости в предаването "120 минути". Двамата коментираха открито за отношенията си през годините и как са преминавали през различните изпитания. 

Раева говори за любовта си с Наско

Още в самото начало мажоритарният собственик на Левски се пошегува, че обграден от толкова жени вкъщи - може спокойно да бъде новият "ерген" на България. 

Илиана обясни, че личната й професионална кариера е помогнала в много ситуации със Сираков. Той от своя страна я похвали, че е израснала с идеята за Левски. 

Коментарите на двамата

Илиана: Тя не може да е една, много са нишките. Любовта, доверието, много са нещата, в годините това се трансформира в нещата, през които минаваме заедно. Децата, внуците, много са нещата, които могат да направят една любов толкова дълга.

Наско: Спокойно мога да снимам нова серия на “Ергенът”. Аз съм обграден само от жени, дори кучето и котката ми са женски. Да ти кажа, че поне в книгите така пише, аз съм чел много и жените са повече мъже от мъжете.

Илиана: Когато се запознахме и двамата бяхме елитни спортисти. Това, което е трудно за жената на елитен спортист през какво минава. Това ми беше много познато. Никога не ми е било непознато или трудно, че е отсъствал, че е бил по лагери. При нас спортът беше едно много обединително звено и всеки разбираше професионалния живот на другия.

Наско: Много малко, след като се запознахме, се отказа от спорта. Тя знаеше къде трябва да бъде подкрепян, къде да му се пусне малко аванта. Страхотна опора ми е винаги била.

Тя е левскарка, откакто се е родила, така че 40 години вече и повече сме заедно. И голяма част от живота ни премина на стадион "Георги Аспарухов". Левски ни обединява със сигурност", коментираха двамата. 

Още: Николай Костов не каза нито дума за бойкота на феновете на Левски, но се закани на "силните" в Първа лига

Още: Треньорът на Берое поздрави Левски и даде отлична оценка на Николай Костов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички