Треньорът на Берое поздрави Левски и даде отлична оценка на Николай Костов


Треньорът на Берое поздрави Левски и даде отлична оценка на Николай Костов
Снимка: Lap.bg

1691 0

Треньорът на Берое - Хосе Луис Ачиари, не бе доволен от загубата на "заралии" с 0:1 от Левски, но въпреки това играта на неговите възпитаници го е зарадвала. Той коментира пропуснатите шансове, като си позволи да поздрави и "синия" наставник - Николай Костов.

Хосе Луис Ачиари след поражението

Още: Николай Костов не каза нито дума за бойкота на феновете на Левски, но се закани на "силните" в Първа лига

"Това бе голям мач за нас. Липсваше ни още малко, когато Левски ни даваше възможности. Играта ни беше завършена, имахме ситуации за гол, които бяха чисти. Играхме високо и успявахме на контра да напредваме. Доволни сме, но разочаровани от резултата", сподели специалистът.

"Имаме два начина, по които да играем - две различни фази спрямо съперника. Важно е в единоборството да се справяме и да вкарваме. Когато сме по-назад, трябва да сме организирани. Истината е, че съперника се затрудни от това, но искахме да спечелим, да се борим и да завършим целта, която имахме".

"Истината е, че отборът работи на добро ниво. Когато имахме ситуации, Вия можеше да помогне, защото умее да го прави - щеше да е идеално за него заради добрите му качества. Истината е, че пропусна двубоя, но в следващия мач ще го имаме, както и неговия треньор, който ми се струва отличен".

"В крайна смекта заради головата ралзика ще бъдем в последните 6. Там всички играят добре и искаме да бъдем на първо място в тази група - ще изиграем 3 мача вкъщи и 2 като гост", завърши Ачиари.

Още: Героят на Левски срещу Берое отсече: Голът срещу Айнтрахт беше по-красив (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички