Николай Костов не каза нито дума за бойкота на феновете на Левски, но се закани на "силните" в Първа лига


Николай Костов не каза нито дума за бойкота на феновете на Левски, но се закани на "силните" в Първа лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1854 0

Наставникът на Левски - Николай Костов, говори след победата на "сините" над Берое с 1:0 в последния кръг на Първа лига преди старта на плейофите. Специалистът бе категоричен, че успехът е бил много важен за психиката на неговите момчета. Той отказа да коментира бойкота от сектор "Б" и се закани на "силните" в елита.

Още: Героят на Левски срещу Берое отсече: Голът срещу Айнтрахт беше по-красив (ВИДЕО)

Думите на Николай Костов след мача

"Не си падам по статистиките. Важно бе да владеем топката, направихме груби грешки през първата част, но не се пречупихме. През второто наложихме по-добро темпо, смените в мача допринесоха за играта. Бяхме по-активни през втората част, бе важно да победим - не заради трите точки, а за да си върнат играчите усмивките и самочувствието".

"Винаги с съобразявам със статистиките. Една от тях дойде до мен, че Левски играе зле срещу Берое - който е по-добър от първия полусезон, а тогава загубихме от тях. Не искам да повтарям едни и същи неща, бе важно за нас да победим".

"Добра новина е, защото някои от нашите играчи се възстановяват. Очакваме и Митков, който ни липсва в средата на терена, за да имаме повече опции".

"Ще останем без коментар от моя страна. Ще поздравя тези, които бяха на мача и подкрепиха отбора. Това даде дух и искам да и благодаря на публиката".

"Притесняваме се, след като сме загубили от най-добрите. Ще направим всичко възможно да се представим по-добре сега. Важното е, че групата се възстановява. Важен за нас е и Фабио Лима, който игра днес и вкара много скорост в атакуващите ни действия. Чакаме играчи да разкрият потенциала си. Знаете, че правим в движение този нов отбор от зимата. Надяваме се да имаме по-добри резултати в плейофите".

Още: В отчайващ за Левски ден срещу Берое: Фадига пак сложи наметалото и измъкна "сините" от кошмарната серия (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички