Сираков: Сами се бихме, трябва да се съобразяваме с финансовото ни състояние


Сираков: Сами се бихме, трябва да се съобразяваме с финансовото ни състояние
Снимка: Levski.bg

1013 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков посочи какви според него са причините отборът да загуби дербито с ЦСКА днес. "Сините" паднаха с 0:2 преди минути на Националния стадион.

Оценката на мача от Сираков

"Да ви кажа, ние сами се бихме, получихме нелеп първи гол. Разбира се, не играхме и това, което можем да играем. Някои от футболистите бяха притеснени. Имаме много млади играчи, отборът ни е млад, но трябва да вдигнат главата и да гледат напреде. Това е положението.

Той посочи как ще се реши проблемът с фенските ексцесии

Плюс това, ние си знаем слабостите. Липсата на трима играчи при нас вече е много тежка. На пейката, като се обърне треньорът, има един Фадига по-опитен играч и нищо друго. Знаем къде са ни проблемите, но с оглед финансовото ни състояние, трябва да се съобразяваме", коментира той пред медиите след загубата.

Ексцесиите по трибуните

Относно ескалацията на напрежението по трибуните и обстрела с ракети между фенове, той заяви: "Според мен държавата трябва да се справи с това нещо. Ние каквото и да говорим, това е от много години този проблем. Ей в съседна Гърция показаха как се справят с това".

Притеснява ли се за евроучастието на тима?

Запитан дали е притеснен за евроучастието на Левски, Сирако заяви: "Не. Все още не". След мача Георги Иванов осъди част от агитката на ЦСКА. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички