Сираков отхвърлил набелязания от Живко Миланов таран за Левски?


Сираков отхвърлил набелязания от Живко Миланов таран за Левски?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

4052 0

В Левски има разминавания между собственик и треньор за лятната селекция. Той касае позицията централен нападател. Според "Тема спорт" Живко Миланов е искал да привлече Исмаил Иса, който скоро се раздели с Черно море. Наско Сираков обаче бил против подобна сделка.

Собственикът на столичния гранд бил на мнение, че такава сделка няма перспектива и впоследствие нямало как нападателят да донесе свежи средства на клуба с продажбата си.

Бившият играч на Левски е свободен агент и среща трудности с намирането на нов отбор. През миналия сезон нападателят страдаше от контузия и загуби титулярното си място при "моряците" за сметка на Зе Гомеш. Сега бившият му съотборник Миланов е готов да му подаде ръка и е уверил, че Иса ще свърши полезна работа в атаката на тима, след като "сините" не разполага с нападател с такъв профил. Сираков обаче е казал "не". А ето кой ще е вероятният нов наставник на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички