Наско Сираков търси нов треньор на Левски


Наско Сираков търси нов треньор на Левски
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

5822 0

Собственикът на Левски Наско Сираков търси нов треньор, който да застане начело на клуба, научи SportLive от свои източници. Сираков обмисля варианти за треньорския пост в клуба, тъй като настоящият треньор Живко Миланов не носи нужните резултати на "Герена".

Само преди часове Наско Сираков обяви, че Живко Миланов има пълната му подкрепа и "няма да бъде използван като "бушон" след неуспешния старт на новия сезон". Собственикът на "сините" иска да потуши създалото се напрежение около треньора, но въпреки това възнамерява да намери друг, по-опитен специалист.

Публично обявената подкрепа на Сираков към Миланов е и поради факта, че привличането на нов треньор няма да е толкова скоро. Мажоритарният собственик води разговори с конкретно име за треньорския пост, но ще отнеме време за евентуално споразумение между двете страни.

Левски стартира сезона с три поражения в първите си три мача. Живко Миланов остана начело на отбора след раздялата със Славиша Стоянович, на когото беше помощник-треньор. На този етап той е разглеждан от ръководството на клуба като временен вариант, който да спаси положението до намирането на достатъчно добър специалист.

По-рано през това лято Левски беше усилено свързван с желания от всички левскари треньор - Станимир Стоилов. Самият Наско Сираков призна, че се е бил разбрал със Стоилов "и за условия, и за селекция", но след провалените преговори с кандидата за нов собственик Джо Диксън преговорите са пропаднали (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички