"Синя" легенда: Тодор да постъпи като Томов или "Левски" да излезе от "А" група


"Синя" легенда: Тодор да постъпи като Томов или "Левски" да излезе от "А" група

2708 0

Бившият нападател на "Левски" Петър Курдов смята, че клубът се намира в много тежко финансово положение и изходите за спасение са два. Според единия от тях клубът трябва да напусне "А" група и да започне начисто.

"С идеолози на ФК "Левски" коментирахме, че няма нищо страшно клубът да се изкара от "А" група и да се почне от нулата. Няма да е страшно. Това е единственото решение, ако не се намерят свежи пари, тъй като клубът е затънал до гуша в дългове", заяви пред Sportline.bg "синята" легенда.

Все пак той вижда шанс за спасение на клуба, и той е "сините" да тръгнат по пътя на големия си съперник ЦСКА.

"Изходът е да се намерят повече свежи пари. Тодор трябва да допусне повече хора, които да влязат в клуба, като ЦСКА. Там доста хора помагат, а освен това уцелиха и на треньор. Поздравявам Стойчо Младенов, той е мъжкар. "Левски" също има мъжкари, но от клуба гледат несериозно на нас, хората, които коментираме отвън", сподели наставникът на пловдивския Марица.

Преди всичко Курдов е оптимист. Той загатва, че "сините" готвят селекция от добри футболисти, но отказа да конкретизира кои ще бъдат привлечените.

"Има доста футболисти, които чувам, че ще се вземат, дано се направи и добра подготовка. Вярвам, че ще си върнем водещото място", завършва той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички