Петър Курдов за Sportline: Херо е страхливец, Гонзо трябва да води "Левски"


Петър Курдов за Sportline: Херо е страхливец, Гонзо трябва да води "Левски"

3779 0

Легендата на "Левски" Петър Курдов на свой ред нападна българския специалист Димитър Димитров-Херо за начина, по който постъпи със "синия" клуб. Както е известно, бургазлията обеща да поеме отбора от началото на 2015 г. преди 4 месеца, но впоследствие се отказа.

"Херо, който е уважаван от мен колега, не му отива да хленчи и да дава толкова обяснения. Ако имаше намерение да идва в "Левски", нямаше да има какво да го спре. Стоя половин година отстрани, гледа какво се случва и поиска неизпълними неща. После се оплаква, че Гонзо е виновен. Когато един човек идва заради футбола, идва в един от най-титулуваните отбори, няма сила, която да го спре! Четох, че неговата планета е на страхливците. Стоя зад същата позиция", отсече Курдов пред Sportline.bg.

"Трябваше да започне да работи с наличния потенциал и тогава щеше да се види кой колко може. Да говори, че щял да прави селекция за нула лева, е несериозно", допълни Курдов.

Запитан кой трябва да е новият треньор на "сините", бившият нападател бе категоричен: "Че какво му е на Гонзо? Върши си работата добре!".

"СИНЯ" ЛЕГЕНДА: ТОДОР ДА ПОСТЪПИ КАТО ТОМОВ ИЛИ "ЛЕВСКИ" ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ "А" ГРУПА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички