"Синя България" поиска пълна ревизия в "Левски"


"Синя България" поиска пълна ревизия в "Левски"

994 0

Фенското сдружение Тръст "Синя България", което е член на Управителния съвет на "Левски", е поискал пълна ревизия в клуба. Това стана ясно от решение на ръководния орган на запалянковската организация.

От там са поставили това искане по време на рекордно дългото заседание на Управителния съвет на "сините' в сряда. Той продължи близо 6 часа. На сбирката бе бистрено финансовото състояние на клуба, което по всичко личи, че не е цветущо и свежи средства липсват. Заговори се дори, че в последно време "сините" са били издържани със заеми, пише "Тема Спорт".

След 2:3 на "Герена": Гонзо се маха, Сираков се завръща за трети път

От ръководството на "Левски" обаче мълчат по темата, което още повече засилва всякакъв род спекулации. Няма отговори и на това дали генералният спонсор ще се ангажира с придобиването на 13 милиона акции (1 акция е с номинал 1 лев).

От публикувания протокол от УС на "Синя България", който се е състоял на 9 май - ден преди срещата на върха в Левски, става ясно, че тръстът настоява и в най-кратък срок да се изготви бюджетът на клуба за следващия сезон.

Ето какво гласят решенията на организацията, които са били поставени на УС на Левски.

"Да бъде изяснена ситуацията относно "Виваком" и плановете им като спонсор на отбора; Да бъде изискана пълна ревизия на ПФК "Левски"; Да бъде предложено подновяване на кампанията "Левски е твой"; В най-кратък срок да бъде представен проектобюджет".

Те са приети с пълно единодушие. Какво обаче е одобрил УС на клуба, остава тайна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички