Венци Стефанов за Васил Колев: Една стотинка не е дал за футбола, само черпи дивиденти


Венци Стефанов за Васил Колев: Една стотинка не е дал за футбола, само черпи дивиденти

1606 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов реагира пред "БНТ" на заяждането с него от страна на Васил Колев. Председателят на тръст "Синя България" написа в социалните мрежи при обсъждането на критериите за новата Висша лига на България: "Чичо Венци пък ще свети с фенерче около терена за вечерните мачове”.

"Голяма част от футболните босове са хамелеони. Аз смятам, че е нормално да наричаш нещата с истинските им имена. Те затова казват „той е член на Изпълкома няма право да говори така”. А как трябва? "О, колко сте добри, о колко сте велики, вие сте най-големите”. Те не подлежат на критики… моля ви се. Продължавам да уважавам Георги Иванов и Иво Тонев, независимо от изказванията им", започна Стефанов.

"А някакъв там очко-бибочко да ми дава оценки, от някакви тръстове да ми дава акъл… Знам, че тръстове има в големите мега компании, които съществуват, ама тръст на к’во беше там… след като тоя тръст ще ме съди, трябва да се притеснявам много. Един човек, който не е дал нито една стотинка за футбола. Един човек, който само седи и се облизва и черпи дивиденти от футбола, не може да ми дава акъл за тия неща. Нито може да бъде мой съдник. Чичо съм на моите племенници, за него съм Венцеслав Стефанов. Не се обиждам, но когато говориш фамилиарно на един човек, трябва да бъдеш що-годе близък с него. Аз не съм му виждал очите на живо и не държа да ги виждам", допълни той.

Членът на Изпълкома коментира и намерението на "Левски" да го съдят, след като намекна, че участват в уговорени мачове.

"Не съм получил призовка. Искам да видя кой съдия ще осъди един български гражданин за една хубава българска песен. Къде поляга ли Тодора? Дали се случва на терена? Зависи, ако някой се оприличава с Тодора… Какво мислят на "Герена” за мене, не ме интересува. Начинът ми на говорене е такъв – аз говоря така тук пред вас, така и пред другите хора. Аз не мога да съм хамелеон, да ги гледам в очите и да им казвам "колко си велик, колко си добър”, а зад гърба им да говоря обратното”, отсече Стефанов.

"Тонев може всеки ден да се обръща към юристите на Левски. След като са такива корифеи и са убедени, че ще ме осъдят, аз имам много лоша уста и тогава мога да кажа и много други работи, от които много хора ще ги заболи. Ще скачат не до "Герена”, до Бусманци няма да стигнат", посочи цветущо босът на "белите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички