"Синият Ван Дайк" със смела мечта къде иска да играе след Левски


"Синият Ван Дайк" със смела мечта къде иска да играе след Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1121 0

Новият защитник на Левски Келиан ван дер Каап няма много вълнуващ опит като футболист на този етап, но това не му пречи да има големи мечти. Също така и да има високо самочувствие. Нидерландецът признава, че това, в което се цели в кариерата си, е да играе в английската Висша лига.

"Сто процента съм сигурен, че ще успея. Дори когато трябваше да напусна Грьонинген, никога не се усъмних в това. Моята вяра в собствените ми способности винаги ме е движела напред. И подкрепата на семейството, приятелите и ръководството, разбира се. Мога да се справя с всичко това", споделя бранителят.

"Имам високи цели за кариерата си, така че трябва да съм готов да правя жертви. Вярвам, че мога да се озова във Висшата лига някой ден, но нямам представа кога. Не искам да гледам в бъдещето, защото човек става нещастен, когато постоянно мисли за това, което все още не е постигнал", допълва Ван дер Каап.

Както вече се уверихте, нидерландецът е сравняван по външен вид с именития си сънародник Върджил ван Дайк. Двамата играят и на еднакъв пост. Ван дер Каап обаче не харесва тези сравнения - ето как ги коментира.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички