Симеон Славчев: В Левски никога няма спокойствие, разединението влияе на резултатите


Симеон Славчев: В Левски никога няма спокойствие, разединението влияе на резултатите
Снимка: Официален сайт на Левски

1100 0

Бившият национал Симеон Славчев, който от миналия сезон е с третодивизионния полски Виешиста Краков, обясни защо е избрал именно тази оферта. Доскорошният играч на Локо София е имал няколко предложения, но дългосрочният договор и проект са го убедили да приеме именно това.

"Отбори от елита ни нямат такива условия"

"Чувствам се много добре. Тренирам професионално и се готвя за сезона, който започва след 2 седмици. Имах нужда от спокойствие, което намерих тук. Отборът ми, макар и в по-долна дивизия, е изключително професионален и приех офертата им заради целия проект, който се гради тук. Имаме физиотерапевти, лекари, щабът е голям. Аз си говоря често с мои бивши съотборници от България, и те ми казват, че отбори от елита, пък да не говорим за „Б“ група, изобщо нямат такива условия.

Искаха ме от Лехия Гданск, където преди това бях играл 2 години. Дори говорих със собственика на Локо Сф Иван Василев, че почти сигурно ще премина в този отбор. Но след това се появи офертата на Виешиста Краков. Искаха ме от Турция, Кипър, дори Малайзия, но настоящият ми клуб ми предложи много добър и дълъг договор, който в крайна сметка реших да подпиша", разказа той пред "Мач телеграф".

Разединението в Левски влияе и на резултатите

Той коментира и ситуацията в Левски, където имаше не особено добър престой. "Интересно ми е да гледам Левски с Николай Костов. Не съм работил с него, но мога да споделя, че той има хубави идеи за футбола. Иска отборът му да притежава топката, да диктува случващото се на терена. Това е футболът, който повечето фенове харесват. Но в Левски никога няма спокойствие. Пак има разделение на лагери. Аз не знам кой е крив и кой е прав. Всичко това влияе на резултатите на отбора.

Аз вече имах своя опит в Левски. Да, нещата не се развиха както трябва, но явно така е трябвало да се случи. Казаха се доста неща, които не отговарят на истината, но не желая да се връщам вече на тази тема. Пожелавам хубави моменти за феновете на Левски, те го заслужават", заяви още Славчев. А сега феновете на Левски са в очакване на жребия за Лигата на конференциите и кой отбор ще се изправи срещу "сините", ако отстранят Шкупи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички