Силни съперници чакат Левски на последното стъпало към Европа


Силни съперници чакат Левски на последното стъпало към Европа
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

4444 0

УЕФА оповести разбивките преди жребия за плейофа на Лигата на конференциите. Така и Левски научи възможните си съперници по пътя за груповата фаза на турнира. Възпитаниците на Станимир Стоилов ще бъдат непоставени, ако не допуснат изненада срещу малтийския Хамрун Спартанс.

Германският Кьолн е представителят на Германската Бундеслига във фазата на турнира, като "козите" започват директно от плейофната фаза. Потенциални срещи със западноевропейския противник биха били непосредствено около старта на елитното първенство. 

Загубилият от двойката АЕК Ларнака/Партизан също ще попадне в урната на поставените тимове и така евентуално може да премери сили с българския гранд. Левски и АЕК Ларнака се срещнаха при последното участие на "сините" в европейските клубни турнири. Тогава кипърците отнесоха българския колос с общ резултат 7:0.

Добре познатият на ЦСКА Зоря Луганск също е сред вариантите за "сините". Преди това обаче те ще трябва да победят румънския Университатя Крайова, който привлече бившия футболист на Левски Ривалдиньо.

Последният вариант пред тима от стадион "Георги Аспарухов" е победителят от двойката Славия Прага/Панатинайкос.

Вижте коя звезда на Левски не тренира със съотборниците си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички