Обмислят сериозни премии за "войниците" на Станимир Стоилов


Обмислят сериозни премии за "войниците" на Станимир Стоилов
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

4456 0

Ръководството на Левски обмисля да възнагради богато футболистите след огромния успех над ПАОК в Лига на конференциите, пише "Тема спорт". Все още се обмисля дали това да не стане при следващото евентуално елиминиране на Хамрун Спартанс. Шефовете на "сините" искат да предпазят отбора от главозамайване. Станимир Стоилов и Наско Сираков неколкократно наблегнаха именно на този факт след отстраняването на гранда от Солун. 

В край на сметка последната дума има старши треньора, който взима крайните решения по финансовите въпроси свързани с футболистите. Левски изкара около един милион лева с отстраняването на "двуглавите орли" и домакинския двубой, който спечелиха с 2:0 на "Герена".

Стигнат ли до груповата фаза обаче, е ясно, че джобовете на футболистите ще се напълнят.Продажба на всички места от капацитета на „Герена“ за реванша с Хамрун Спартанс плюс продажба на артикули около мача ще вкара в клуба още около 500 хиляди лева, като поне същата сума в евро ще дойдат от европейската централа, ако Левски елиминира малтийците и отиде на плейоф преди груповата фаза на турнира.

Вижте още: Юноша на Левски подписа с италиански тим

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички