От предател до герой: Андриан Краев отказал 3 пъти да смени Левски с Лудогорец?


От предател до герой: Андриан Краев отказал 3 пъти да смени Левски с Лудогорец?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6369 0

Една от звездите на Левски - Андриан Краев, продължава да бъде обект на сериозен интерес от страна на Лудогорец. Разградчани сериозно натискат за родния национал, който обаче не поддава.

Категорично "не"!

Талантливият полузащитник е отказал цели 3 оферти от "орлите" само в последните 10 дни, пише "gerena.bg". От информацията става ясно, че неговите агенти са били търсени от представители на "зелените".

Още: ВИДЕО: Божинов заговори от "кухнята" на Левски и удари по ръководството

Самият той обаче категорично отхвърлял възможността да заиграе на "Хювефарма Арена". Твърди се, че капитанът на столичани е бил изкушаван с обещания за страхотни условия по евентуалния си договор с Лудогорец. 

От предател до герой?

Той обаче не пожелал да премине в пряк конкурент на любимия си тим. Това е в пълен разрез с твърденията, че халфът е готов да предаде Левски за по-висока заплата.

Още: Пламен Андреев отново в световна класация, на седмо място е сред връстниците си

Вместо това, Краев ще замине със своите съотборници на лагер в Турция, където ще се проведе голяма част от зимната подготовка на "сините". 

Очаква се след Нова година той отново да седне на преговори за своето бъдеще. Към момента, през есента, ръководството на Левски отхвърли оферта от Лудогорец, както и такава от унгарския МОЛ Фехервар на стойност 600 000 евро. По информации от "Герена" са пожелали минимум 1 милион евро за правата на своя ас.

Срив за Левски през вторите полувремена, но извисяване за ЦСКА, а ранните голове помагат на Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички