Ще има ли отново 5-цифрен брой публика на стадион "Георги Аспарухов" за Левски - Ботев Пловдив?


Ще има ли отново 5-цифрен брой публика на стадион "Георги Аспарухов" за Левски - Ботев Пловдив?
Снимка: Levski.bg

8871 0

В последния ден от месец април (30-и, събота) Левски е домакин на Ботев Пловдив в среща от плейофите в 'първата шестица' на Първа лига. Двубоят на стадион "Георги Аспарухов" ще започне в 17:30 часа, а феновете на "сините" вече са закупили солидно количество билети за сблъсъка!

Справка в портала "all4levski" показва, че е напълно възможно на "Герена" да присъстват поне 10 000 души, след като на 22 април 20 000 изгледаха на живо отстраняването на Лудогорец за Купата на България.

Мачът ще бъде много важен, тъй като "канарчетата" са на трето място с актив от 49 точки, а тимът на Станимир Стоилов, който е пети с 43 пункта, се цели именно в тази позиция, която гарантира участие в европейските клубни турнири. 

Малко повече от 3 дена преди първия съдийски сигнал (до 11:47 ч. в днешния 27 април) продадените билети за Левски - Ботев Плодвив са точно 4 797 (в тази бройка влизат и хората с абонаментни карти) и те са разпределени по сектори както следва:

Сектор "А" - 2 890 

Сектор "А" ВИП - 193

Сектор "В" - 691

Сектор "Б" - 1 023

*Важно е да се отбележи и че от Пловдив се очаква голяма гостуваща агитка, която да подкрепи състава на Азрудин Валентич!

Вижте още

Общо 7 са футболистите на ЦСКА, които ще пропуснат гостуването на Лудогорец

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички