Ще има ли купувач? Левски иска 200 бона, за да се отърве от низвергнатия Здравко Димитров


Ще има ли купувач? Левски иска 200 бона, за да се отърве от низвергнатия  Здравко Димитров
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

3594 0

Левски ще постави трансферна цена от мининум 200 000 лева за низвергнатия Здравко Димитров. Въпреки че го пратиха при юношите, от „Герена“ няма да го пуснат да си тръгне без пари. Така кандидатите за подписа му ще трябва да се бръкнат със солената сума, която разкриват от "България Днес".

23–годишният футболист бе изваден от отбора на „сините“ заедно с Димитър Костадинов. Шефовете обявиха като причина лошата им дисциплина. След това се появиха информации, че до тази мярка спрямо тях се стигнало заради проблемите им с хазарта.

Към момента няма изгледи те да бъдат реабилитирани. Очаква се Димитров и Костадинов да бъдат продадени през лятото. Изненадващо в понеделник двамата се включиха в заниманието на представителния отбор заради изпит на асистента на Мъри – Тодор Симов.

И двата имат дългосрочни договори с Левски. В клуба се надяват да избият вложените пари в Димитров. Исканата сума от поне 200 000 лева обаче едва ли е по-силите на повечето от клубовете от родния елит. От „Герена“ платиха  150 000 лева на Септември за правата му през 2019 година. Освен това Здравко получаваше и тавана на заплатите за български играчи.

От Левски са му помагали на няколко пъти и с пари заради залагания, правейки и неколкократни опити да се справи с проблемите на 23-годишния футболист. По-опитни съотборници го подслоняваха, за да му повлияят положително. Димитров бе и на режим в общежитието на клуба с вечерен час.

Той се забърка и в още един скандал по време на престоя си на "Герена“. В мрежата изтече доста скандално клипче с негово участие. На него се вижда как играчът на "сините" сякаш се самозадоволява в съблекалнята. След това се установи, че клипът е направен от бившия му съотборник Стивън Петков.

Валери Божинов сподели видеото с познати, след което то плъзна из мрежата. Димитров обяви, че на него не прави това, което хората си въобразяват. Тогава той се зарече да измие петното.

Междувременно се разбра каква сума са платили от Левски за Хосе Кордоба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички