Станимир Стоилов отстрани Димитър Костадинов и Здравко Димитров от първия отбор на Левски


Станимир Стоилов отстрани Димитър Костадинов и Здравко Димитров от първия отбор на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5043 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов за пореден път показва, че държи изключително много на дисциплината и реда в Левски. Поради липса на професионализъм наставникът на „сините“ отстранил от първия отбор Здравко Димитров и Димитър Костадинов, съобщава dsport. През последните два дена двамата офанзивни футболисти тренират индивидуално с треньори от школата на клуба.

Костадинов и Димитров демонстрираха добри игри и записваха доста игрови минути, откакто Стоилов пое „сините“, но напоследък титулярните им позиции поизстинаха.

Димитър Костадинов има договор до 2024 година, но той може да бъде прекратен след края на сезона. Младокът не издържа на конкуренцията на другите креативни халфове в отбора в лицето на Георги Миланов и Филип Кръстев, а пък Димитров стана твърда резерва на привлечения през зимата бразилец Уелтън и също се очаква да напусне след края на настоящия сезон.

Какво каза Тодор Батков по адрес на Димитър Бербатов (вижте в посочения линк)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички