Шефът на съдиите: Левски подаде жалба, ще има тежки санкции


Шефът на съдиите: Левски подаде жалба, ще има тежки санкции
Снимка: Оф. сайт на Левски

2816 0

Шефът на съдийската комисия Петър Петров призна за множеството грешки на мача Верея - Левски. Той е на мнение, че страничните съдии не са отговорили на нивото на Първа лига. Те допуснаха множество груби грешки в хода на срещата, която завърши 2:0 за старозагорци.

Петров разкри, че от Левски вече са подали жалба и в следващите дни ще има решение. "Има жалба от Левски и до три дни ще обявим какво решение взимаме. Признавам, че бяха допуснати груби грешки и ще има тежки санкции към реферите. Те не отговарят на нивото на Първа лига. В мача на Витоша и Лудогорец също имаше грешки на единия асистент", каза Петър Петров.

"Аз не деля съдиите на синове, братя, кумове и сватове. Има си ранглиста и така се избират съдиите. Грешки се допускат и не мога да приема конспирациите. Не можем да назначаваме международни съдии във всеки мач. Не и в мачове като Верея - Левски и Витоша - Лудогорец. Това не са дербита, а трябва да се дава възможност за развитие на младите съдии. Международните рефери трябва да получават почивка за вътрешните мачове", добави Петров пред Дарик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички