Шефът на Левски: Със Стоянович не говорим за раздяла, а за селекция


Шефът на Левски: Със Стоянович не говорим за раздяла, а за селекция
Снимка: Оф. сайт на Левски

1410 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов обяви, че към момента той не е водил никакви разговори със Славиша Стоянович за предсрочното му прекратяване на договора. Както е известно, треньорът на Левски е силно желан от федерацията на Латвия за национален селекционер.

От там обявиха официално, че са намерили нов треньор, който ще заеме поста в началото на март. От Рига не съобщиха името на избраника си, но е ясно на всички, че става дума именно за Стоянович. Това беше потвърдено и от Националната информационна агенция на Латвия.

REUTERS: СЛАВИША СТОЯНОВИЧ Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ЛАТВИЯ

"Славиша Стоянович е треньор на Левски. С него не разговарям за раздяла, а за селекция и по други въпроси около отбора. Той може през месец май да поиска прекратяване на договора, но дотогава е обвързан с нас“, обясни Иванов пред "Меридиан мач".

Директорът на "сините“ коментира и обвинението на Стоянович към ръководството за липса на футболисти. Треньорът обясни пред клубната телевизия, че до този момент не е взет нито един от играчите, които той е поискал. "Работим по селекцията. Тя в никакъв случай не е приключила. В България дори все още не е отворен трансферният прозорец. Ще има нови имена“, обясни той.

Според "Меридиан Мач“ Славиша Стоянович ще напусне със сигурност Левски в началото на март и ще се наложи клубът да търси спешно нов треньор. Междувременно най-желаният от "сините" треньор остана без работа. Подробности четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички