Reuters: Славиша Стоянович е новият треньор на Латвия

Треньорската сага около Левски няма край, въпреки че от клуба няколко пъти опитаха да прекратят каквито и да било спекулации. Последната информация обаче идва от Reuters, а тя е, че Славиша Стоянович ще бъде официално представен за национален селекционер на Латвия на 1 март, позовавайки се на източници близки до случващото се.

Според информацията Стоянович се е съгласил да поеме отбора за три години. Той ще замени на поста Миксу Паателайнен, чийто договор изтече в края на миналата година. Латвия е в група "G" в квалификациите за Евро 2020, а първият й двубой е срещу Македония на 21 март.

Шеф в Берое: От Левски не са показали, че искат Райнов

Спортният директор на Берое Валентин Груден потвърди, че халфът Мартин Райнов все повече се отдалечава от Левски. Вероятността капитанът на Берое...

Не се посочва дали Славиша Стоянович ще остане в Левски поне до лятото, докогато е договорът му, или от латвийската федерация ще заплатят някаква неустойка на Левски, за да го вземат. Самият наставник в последните си интервюта заяви, че със сигурност остава поне до юни месец в тима, като сам сподели, че е имал няколко оферти, включително и от клубове, но не назова техните имена.

Вчера дори даде интервю пред клубната телевизия на Левски, в която говори за подготовката на тима в Кипър и как върви тя. Ето какво сподели наставникът

Още по темата

Please select answer!