Шефът на Левски разясни единствено за какво се използват даренията от феновете


Шефът на Левски разясни единствено за какво се използват даренията от феновете
Снимка: БГНЕС

2202 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев подчерта за пореден път как ще се разпределят даренията от "сините" привърженици. Всички, които са в специално откритата сметка за помощ са предназначени единствено за месечната вноска към НАП. Той призна, че в следващите дни ще се преведат поне част от заплатите на играчите, като там ще се използват парите от продадените билети, карти и артикули от магазина.

"За последен път казвам - нито една стотинка, която хората дават за Левски в момента, няма да отиде нито за заплати, нито за каквото и да е друго нещо, освен за погасяване на задълженията към НАП. Гаранция за това е пълната отчетност, която се публикува всеки ден. В това отношение хората не би трябвало да имат никакво съмнение. Точно това се цели, да се всее съмнение", заяви изпълнителният директор на Левски", заяви Колев.

"Ако хората продължават да ни подкрепят по начина, по който го правят до този момент, ние ще завършим сезона без проблем. След това ще трябва да седнем да разговаряме с феновете и спонсорите, защото няма как да формулираме цели, без да знаем с какъв бюджет разполагаме. Не е проблем бюджетът на клуба да се намали, дори драстично", коментира още той.

В същото време призна, че не само той, но и треньорите в Левски са се отказали от заплатите си - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички