От Левски реагираха остро на изказване Стефанов и попитаха как Славия има лиценз


От Левски реагираха остро на изказване Стефанов и попитаха как Славия има лиценз
Снимка: БГНЕС

3613 0

От Левски реагираха много остро и пуснаха обръщение по повод изказване на президента на Славия - Венцеслав Стефанов. По-рано той публично заяви, че "сините" имат директор, който е със заплата от порядъка на 22-23 хиляди лева на месец, а други служители получават по 12-13 хиляди лева.

От "Герена" определиха това като атака към клуба с цел да се убие ентусиазма сред феновете, като категорично опровергаха, че някой взима подобна сума и зададоха някои въпроси към боса на "белите" на база неговото изказване. Стефанов заяви още, че в Славия били двама човека плюс счетоводителка.

Ето цялото съобщение от Левски:

Обръщаме се към Вас директно и открито, относно поредната атака към любимия клуб, която бе отправена днес от президента на ПФК „Славия“ Венцеслав Стефанов.

С „разкритията“ си за възнагражденията в нашия клуб г-н Стефанов премина всякакви граници. Категорично заявяваме, че в „ПФК Левски“ няма служител или директор, който да получава която и да е от споменатите от президента на „Славия“ суми.

Това може лесно да се провери, а още по-лесно е да се досетим защо тази откровена лъжа се поднася на хората в този момент – левскарската общност е мобилизирана, както отдавна не е била, за да помогне на клуба в труден момент. И това най-ясно се видя в последните 10 дни.

Какъв по-добър пропаганден начин да полеем със студен душ ентусиазма на хората, от това да ги облъчим с дезинформация? Този път обаче няма да оставим нещата така и ще зададем и ние някои въпроси.

Като, например, ако в „Славия“ има двама души на щат, как клубът е получил лиценз за професионален футбол, съгласно административните критерии за лицензиране? На какви заплати плащат данъци и осигуровки в „Славия“?

Сигурни сме, че самите Вие сте наясно дали информацията отговаря на истината или е чисто и просто целенасочена измислица.

ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ!

 „ПФК ЛЕВСКИ“

А каква сума вече призна, че е дарил на клуба бившият му собственик Тодор Батков вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички