Павел Колев: Още януари се отказах писмено от заплатата си, треньорите също


Павел Колев: Още януари се отказах писмено от заплатата си, треньорите също
Снимка: БГНЕС

7417 0

Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, отговори и директно на Венцеслав Стефанов, който по-рано "разкри" част от заплатите в "сините". Според него Колев прибира заплата от 22 хиляди лева, а други служители от администрацията взимат по 13 хиляди лева. От клуба реагираха остро и видяха целенасочена атака. Колев обяви, че заплатата му е поне 3 пъти по-малка от "разкритата" от Стефанов, като допълни, че още през януари се е отказал от нея.

"Заплатата ми е поне три пъти по-малка и аз писмено съм се отказал от нея още през януари, защото не считам, че е редно аз да взимам възнаграждение, след като футболистите и другите служители няма да могат да го направят. Това дребнотемие стои нелепо в този ден, но то е типично за Венцеслав Стефанов. Не мисля да му отговарям, защото това са приказки и цифри, които нямат никакво покритие в реалността.

И второ, още януари съм се отказал от нея. Това е морален акт, но не съм тръгнал да се хваля, а казвам сега, защото явно се налага Докато всички треньори и служители не си получат заплатите, аз нямам морално право да я получа. Не съм единствен. И други хора са го направили. Треньорите се отказаха от заплатите. Футболистите не получават премии от ноември. Те дойдоха при мен и доброволно го направиха, когато се разбра, че можем да имаме проблеми", заяви Колев.

"За последен път казвам - нито една стотинка, която хората дават за Левски в момента, няма да отиде нито за заплати, нито за каквото и да е друго нещо, освен за погасяване на задълженията към НАП. Гаранция за това е пълната отчетност, която се публикува всеки ден. В това отношение хората не би трябвало да имат никакво съмнение. Точно това се цели, да се всее съмнение", заяви още изпълнителният директор на Левски.

А каква сума вече призна, че е дарил на клуба бившият му собственик Тодор Батков вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички