Шефовете си стиснаха ръцете с Милошевич, но Левски още няма нов треньор?


Шефовете си стиснаха ръцете с Милошевич, но Левски още няма нов треньор?
Снимка: Getty Images

1937 0

Левски и Саво Милошевич са завършили с успех преговорите помежду си за треньорския пост в клуба от следващия сезон. Това обаче не означава, че "сините" имат сигурен нов треньор, пише "Мач Телеграф".

Какво се случи?

Във вчерашния ден сърбинът е приел всички условия, които ръководството на столичния гранд му е предложило. Двете страни са водили преговори в столичния хотел "Милениум" преди мача с Черно море в петък.

Защо няма сделка?

Въпреки това сделката не е подписана и завършена. Шефовете на "Герена" в лицето на Наско Сираков и Даниел Боримиров искат да помислят още няколко дни дали да предложат договор на Милошевич.

Изданието съобщава, че клубът води преговори и с други треньори и обмислят кой от тях да назначат. Ясно е, че който и да е новият наставник на Левски, той ще встъпи в длъжност след края на сезона. Дотогава отборът ще бъде ръководен от Елин Топузаков.

В Сърбия са уверени в назначението

В Сърбия пък са сигурни в назначението на своя сънародник. "Това, което се шушукаше в последните дни, вече окончателно е потвърдено. Саво Милошевич е само на един подпис от това да води Левски през новия сезон. Всичко вече е уточнено", пише местният "Телеграф". А ето каква заплата се твърди, че си е договорил Милошевич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички