Саво Милошевич прие почти двойно по-ниска заплата от тази на Мъри в Левски


Саво Милошевич прие почти двойно по-ниска заплата от тази на Мъри в Левски
Снимка: Getty Images

11496 0

Считаният за сигурен нов треньор на Левски - Саво Милошевич, ще получава заплата от около 35 000 лева месечно, твърди вестник "България Днес". Договорът на сърбина ще е за две години.

Защо Милошевич, а не Божович?

Бившият сръбски национал е бил предпочетен от 'синьото" ръководство по финансови причини. Другият вариант - сънародникът му Миодраг Божович, е искал значително по-високо възнаграждение от клуба.

Съпоставката с Мъри Стоилов

Дори то обаче е било по-ниско от сумата, която до неотдавна получаваше Станимир Стоилов на "Герена". Специалистът, напуснал клуба през април, прибираше около 60 000 лева месечно.

Кога дойде в София сърбинът?

Милошевич е пристигнал в София в четвъртък привечер и е провел разговори с ръководството на Левски още същия ден. Бившият нападател е посетил и стадион "Георги Аспарухов", за да разгледа базата на клуба.

За последно сърбинът работи в Олимпия (Любляна), който напусна през октомври 2021 година. Той води тима за по-малко от 20 срещи. А ето какво условие е поставил Милошевич, за да поеме Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички