Саво Милошевич е поставил условието си пред Левски, в Сърбия са сигурни, че поема "сините"


Саво Милошевич е поставил условието си пред Левски, в Сърбия са сигурни, че поема "сините"
Снимка: Getty Images

7868 0

Все повече се засилват информациите, че именно Саво Милошевич ще е новият треньор на Левски. Както стана известно, наставникът бе на преговори в София със "синьото" ръководство, но не бе на двубоя срещу Черно море, спечелен с 2:1.

Условието на Саво Милошевич

Сръбският специалист е настоял пред ръководството на Левски да доведе трима помощници, като се очаква искането му да бъде изпелнено. Засега не е ясно дали някой от сегашния екип на сините ще влезе в щаба на 49-годишния сърбин. За негово доверено лице минава Алеберт Надж. Двамата бяха съотборници както в Партизан, така и в националния отбор на Сърбия. След това бяха заедно и начело на гранда от Белград, пише "Тема спорт".

Милошевич за последно бе начело на словенския гранд Олимпия през сезон 2021/22, но бе освободен след 16 мача. След това осъди клуба във ФИФА заради неправномерна раздяла, която нареди да му бъде платено обезщетение в размер на 300 хиляди евро. Преди да води състава от Любляна, Милошевич в продължение на година и половина бе старшия на Партизан. С гробарите взе една купа на страната.

В Сърбия са сигурни, че той ще поеме "сините"

Медиите в Сърбия също с убедени, че Саво Милошевич ще бъде следващият треньор на Левски. „Това, което се шушукаше в последните дни, сега вече окончателно е потвърдено. Саво Милошевич е вече само на един подпис от това да води Левски през следващия сезон. Всичко вече е уточнено. Бившият играч на Партизан „бе спипан“ в хотел в София в четвъртък вечер. В петък пък седна на масата на преговори. Нещата са ясни"', пише telegraf.rs.

По всяка вероятност другата седмица двете страни ще обявят официално постигната договорка. А треньорът да бъде представен пред медиите. Саво ще има думата и по входящите трансфери, които на "Герена" ще правят през лятото. По-рано пък се появи информация, че Милошевич е склонен да направи голяма отстъпка за важна фигура в Левски.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички