Шеф на "Левски": Не ни вкарвайте в директиви, искаме Литекс и ЦСКА в "А" група!


Шеф на "Левски": Не ни вкарвайте в директиви, искаме Литекс и ЦСКА в "А" група!

1757 0

Единият от собствениците на "Левски" Иво Тонев даде да се разбере, че клубът не е доволен от отсъствието на ЦСКА, а и на Литекс, както се очертава, от "А" група.

"Ние като клуб искаме шампионът на България да се определя на терена, а не в някакви стаи. Никой да не се опитва да ни вкарва в директиви и подобни неща. Като клуб искаме силна А група, силни отбори, какъвто е и Литекс. Един клуб който дава възможност на млади футболисти да играят и играят добре, и са в основата на няколко национални отбора“, коментира Тонев, цитиран от "Дарик".

"Нека и ЦСКА се върнат максимално бързо в А група. Нека всички се стремят в конкурентна среда да стават по-добри. Това ще подобри футбола в България, А група. Не е ли срамно мач между водещи отбори да се играят пред 500 човека? От това не печели никой“, категоричен бе управленецът.

Тонев заяви, че от "Левски" ще настояват правилата за лицензиране на клубовете да бъдат спазвани строго, най-вече за качеството на терените и стадионите.

"Всеки трябва да се постарае и да се подобрят условията за гостуващите фенове. Не е тайна, че всички в провинцията ни чакат, за да спечелят малко средства. Нека създадат условия, а не да ни завират в разни клетки", призова той.

Накрая шефът на "сините" обяви, че утре (петък) или в понеделник "Левски" ще изплати всички дължими суми, необходими за лиценза, "до стотинка".

"Има правила и закони. Ние като клуб се стремим да ги спазваме. Няколко пъти се спасихме, взехме лиценз в последната минута. Благодарение на клуба и на служителите, които отгладуваха", добави Тонев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички