Сериозен ултиматум: Левски постави краен срок на четирима титуляри


Сериозен ултиматум: Левски постави краен срок на четирима титуляри
Снимка: Levski.bg

4075 0

Ръководството на Левски е поставило сериозен ултиматум на четирима от основните си футболисти преди подновяването на шампионата. Възпитаниците на Николай Костов са получили време от около седмица и половина, за да обмислят какво ще правят с бъдещето си.

"Сините" не искат да грешат отново

Шефовете в клуба са казали на Андриан Краев, Кристиан Димитров, Цунами и Жереми Петрис да решат дали ще приемат предложените им нови договори със завишени параметри. Това те трябва да сторят до края на паузата за националните отбори.

Столичният гранд желае да се презастрахова след случката с Ноа Сонко Сундберг. Контрактът на бранителя изтичаше през юни следващата година, което принуди клуба да действа и да го продаде на Лудогорец за сумата от около 800 000 евро.

Ситуацията с играчите

На "Герена" желаят да имат сигурност и впоследствие да решават кой футболист заслужава да остане в редиците им. За Краев вече бе отказана солидна оферта в началото на годината от Фехервар. Договорът на Димитров, който пристигна в отбора в самия край на 2022 г., пък изтича в края на тази година и той вече може да преговаря с други клубове.

Цунами от своя страна е неизменен титуляр от вече 2 години. Сделката с него е в срок до края на сезона. По същия начин стои и въпросът с Петрис, за когото е ясно, че към момента отказва да преподпише и най-вероятно гледа за трансфер извън България.

Същевременно столичани гледат към определена държава за нови попълнения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички