Сензационен клуб от Първа лига отмъква Георги Миланов под носа на Левски с бомбастична оферта


Сензационен клуб от Първа лига отмъква Георги Миланов под носа на Левски с бомбастична оферта
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

33198 0

Левски се надява да си върне Георги Миланов, но на хоризонта се появи сензационен кандидат за подписа на бившия национал на България. В момента той е свободен агент, след като през зимата „сините“ го продадоха на тима от ОАЕ – Ал Дафра, който обаче отпадна от местния елит.

СЕНЗАЦИОННАТА ОФЕРТА КЪМ МИЛАНОВ

Изненадващата оферта към Миланов идва от Хебър Пазарджик, твърдят колегите от „Блиц“. Според информацията от пазарджишкия клуб са му предложили невероятната заплата от 8 000 евро. Самият Миланов останал доволен от предложението, допълват от изданието.

31-годишният футболист преговарял тайно с шефовете на Хебър. Георги е бил очарован от методите на работа на Любослав Пенев, който му беше наставник при „лъвовете“.

Миланов е буквално възхитен от професионализма на Ел Голеадор и със сигурност би играл под негово ръководство, особено когато в банковата му сметка постъпват почти 16 хиляди лева на месец. В същото време той тайничко се надявал, че Левски ще му предложи по-висока сума, за да подсили отбора, твърдят още от изданието.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Левски си хареса нападател от Румъния

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички