Наско Сираков се заема със селекцията в Левски, лично убеждава Миланов за завръщане


Наско Сираков се заема със селекцията в Левски, лично убеждава Миланов за завръщане
Снимка: levski.bg

6760 0

Левски е един от най-пасивните отбори на трансферния пазар и мажоритарният собственик Наско Сираков ще опита да промени нещо.

Лично той ще води преговорите за завръщането на Георги Миланов на "Герена", пише "Тема спорт". Халфът е желан отв. Специалистът призна, че се нуждае от опитен човек в халфовата линия, а Миланов е именно такъв.

Решаваща среща за бъдещето на Георги Миланов

Очаква се още днес (4 юли) Георги да проведе разговори с ръководството на Левски. А в сряда да се срещне и лично с мажоритарния собственик Наско Сираков. Интерес към играча проявява и друг тим – от елита на ОАЕ, като със сигурност предлага по-добри условия от "сините". Но те разчитат, че той ще се завърне в Левски, при това за по-малка заплата от тази, която получаваше при предишния си престой.

Плюс за наставника ще бъде и фактът, че бившият национал няма да има нужда от никаква адаптация. В продължение на близо година и половина той носи екипа на "сините", преди през зимата да бъде трансфериран в Ал Дафра. В момента от "Герена" не могат да си позволят да плащат трансферни суми. Това е и причината засега да пасуват по привличането на набелязани играчи. Нещата могат да се променят при изходящ трансфер.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички