Сектор "А" на "Герена" е готов за инспекция


Сектор "А" на "Герена" е готов за инспекция

1528 0

На новия Сектор „А“ на стадион "Георги Аспарухов" продължава да кипи усилен труд, за да може през следващия месец той да отвори врати за феновете на "Левски".

Председателят на Управителния съвет и един от собствениците на клуба Иво Тонев се появи вчера на обекта, за да нагледа как върви работата по него. Очаква се в най-кратки срокове той да бъде готов да приеме инспекция. Големите огради, които бяха брандирани с рекламни пана и отделяха съоръжението от терена, вчера бяха премахнати.

По самата трибуна работата не спира. В момента се правят довършителни работи по коридорите, почти завършени са част от тоалетните. Пристигнали са и вратите за вътрешните помещения, фасадата е почти завършена. В момента се поставят плочки пред подстъпите към трибуната.

Разстоянието между сектор „А“ и секторите „Б“ и „Г“ се насипва със специален чакъл, а след това най-вероятно ще бъде асфалтирано.

До броени дни трябва да пристигнат и седалките за новата трибуна, която е с капацитет шест хиляди зрители. Тяхното монтиране няма да отнеме много време. Целта е трибуната да бъде готова за домакинството на Лудогорец.

Двубоят от 30-ия кръг на „А“ група е на 23 април. Очаква се най-хубавите места в сектора да струват по 25 лева, а останалите по 20. Клубът търси начини да финансира и поставянето на козирка. За покриването на трибуната ще бъде поискана и държавна помощ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички