Венци Христов ще се бори за титулярно място в националния отбор


Венци Христов ще се бори за титулярно място в националния отбор

779 0

Нападателят на "Левски" Венцислав Христов спечели наградата "Играч на кръга" след двубоите от 25-ия кръг на "А" група. Така той се превърна в един от футболистите, печелили приза с три различни отбора.

"Настроението в съблекалнята се подобри значително, Във всеки отбор, в който съм бил, настроението не е добро като не побеждава. Просто в Левски натискът е по-голям. С течение на времето мисля, че ще подобряваме играта си и напрежението ще намалява”, сподели Венци Христов, след като получи наградата.

Той се надява да остави трайна след в отбора, а не да се превърне в част от тези, които идват и си заминават."Целта ми е да съм здрав, да вляза в още по-добра форма и да оставя следа в Левски. Това за четири месеца не може да се случи".

„Може би малко съм се притеснявал. Не е имало някакво страшно притеснение как ще ме приемат феновете. Все пак аз съм футболист, не съм направил кой знае какво, за да не ме приемат. Чувстваме подкрепа – и аз, и целият отбор. Смятаме, че публиката стои зад нас на 100%”, сподели още нападателят.

Относно предстоящия мач на "сините" със Славия Христов, заяви, че ще бъде трудно, според него ще успеят да спечелят важните 3 точки.

Целта пред нападателя, освен да се представя добре в "Левски", да си спечели титулярно място в националния отбор.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички