Седрик Бардон чака обаждане от Даниел Боримиров, обяви Левски за фаворит срещу ЦСКА


Седрик Бардон чака обаждане от Даниел Боримиров, обяви Левски за фаворит срещу ЦСКА
Снимка: БГНЕС

4045 0

45-годишният бивш полузащитник на Левски - Седрик Бардон, даде любопитно интервю пред "Dsport", в което говори за предстоящия финал в турнира за Купата на България между "сините" и ЦСКА.

"Аз следя отбора в последно време, когато Мъри се върна. Виждам, че имат увереност и побеждават редовно. Според мен са фаворит в този мач", каза в началото французина и след това разкри, че все още чака Даниел Боримиров да спази бас, на който са се хванали:

"Чухме се с Даниел Боримиров преди 15 дни и се хванахме на бас, че ще ме покани, ако стигнат финал за Купата. Още чакам да ми се обади".

"Нормално е да се продадат бързо билетите. Левски има най-добрите фенове. Има и голямо очакване от този мач. Феновете чакат от 2007-а година да вземат Купата. Играят добре, имат самочувствие, а ЦСКА в момента има проблеми. Според мен Левски ще победи", прогнозира още веднъж Бардон.

"Трябва да искаш повече. Отборът, който иска повече по принцип, побеждава. На финал се играе с увереност. Според мен в този момент Левски е по-добър от ЦСКА и трябва да го покажат в този мач", завърши бившият халф на "сините", който игра на "Герена" между 2005 и 2007 година, а след това и между 2009 и 2010-а.

*Още новини и информация за финала между ЦСКА и Левски четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички