Левски пусна специален тираж с билети за финала за Купата на България срещу ЦСКА


Левски пусна специален тираж с билети за финала за Купата на България срещу ЦСКА
Снимка: Levski.bg

3936 0

Левски пусна виртуални билети за финала за Купата на България срещу ЦСКА.  Колекционерските талони ще струват по 10 лв за всеки сектор, а с хартийката няма да може да се влиза на стадиона. Парите от продажбата ще подпомогнат "синия" клуб, а в последно време привържениците на отбора успяха да съберат над 2 млн. лева чрез кампанията "Левски е вечен".

 "Остават броени дни до финала за Купата на България. Последен сблъсък от турнира, по време на който изковахме всяка една победа заедно! Хиляди "сини" сърца изпълниха трибуните за полуфиналните срещи с Лудогорец, а сега и националният стадион "Васил Левски" ще се превърне в левскарско море.

Момчетата на Станимир Стоилов са готови да се раздадат до последната секунда за своите верни привърженици, а всички фенове ще имат възможността да подкрепят тима и със закупуването на виртуални билети.

 От днес в продажба са колекционерски талони за финала на 15 май от 17:00 часа!

Виртуални билети за мача могат да бъдат закупени в официалния магазин на „ПФК Левски“, в мрежата на Eventim и онлайн", съобщават от клуба.

Междувременно от ЦСКА пуснаха в продажба официални билети за дербито за сектор "А", вижте къде ще се продават!

Още информация за финала между ЦСКА и Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички