Сдружението "Левски на Левскарите" с първа сума от 100 000 лева към клуба


Сдружението "Левски на Левскарите" с първа сума от 100 000 лева към клуба
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

991 0

Първата сума от сдружението „Левски на Левскарите“ към футболния Левски вече е факт. Парите, които ще влязат в касата на „сините“ са 100 000 лева и те са резултат единствено от платен членски внос на феновете, които вече са в сдружението. Ето и съобщението на „синьото“ сдружение.

"Сдружение "Левски на Левскарите" преведе сумата от 100 000 лева по сметката на ПФК Левски.

Това е само първият от много траншове, които сдружението планира да преведе. Финансовата подкрепа за клуба от страна на организацията е благодарение само и единствено на нейните членове и платения от тях членски внос.

Надяваме се заедно да продължим да доказваме, че феновете можем да бъдем надежден и редовен източник на приходи за клуба. Насърчаваме левскарите да продължават да помагат всячески на Левски. Възможностите са много - чрез записване в сдружението, чрез закупуване на абонаментни карти, билети и артикули, или пък чрез директни дарения по сметката на клуба.

Борбата за свободен и независим Левски е обща за всички левскари, а просперитетът на Левски безусловно стои над всичко и всеки.

Само Левски!”.

На своята Фейсбук страница пък от клуба отвърнаха.

“Делата говорят по-силно от всички думи! Благодарим на всеки левскар за безценния принос към Клуба в тези трудни времена. Сигурни сме, че това е първият от много траншове от сдружението “Левски на Левскарите”! Всичко зависи от нашите общи усилия”.

Вижте още: Филип Кръстев поднови тренировки с Левски, но ще остане ли в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички