Станимир Стоилов вече разполага с всички играчи на Левски за новия сезон


Станимир Стоилов вече разполага с всички играчи на Левски за новия сезон
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1959 0

Левски отново се подготвя в пълен състав, след като националите им се завърнаха. Към "синия" лагер се присъединиха: Николай Михайлов, Филип Кръстев, Илиян Стефанов, Андриан Краев, Георги Миланов, Патрик – Габриел Галчев и Марин Петков.

Така с началото на седмицата и Станимир Стоилов разполага с всички футболисти, които ще могат да се състезават за клуба през идния сезон. Част от тях тренираха и вчера на "Герена", но вече групата е в оптимален състав за остатъка от подготовката.

В сряда Левски ще изиграе втората си проверка, а съперник ще е елитният Пирин Благоевград. Проверката ще се проведе в Самоков, а привържениците на столичния гранд  продължават кампанията със закупуването на виртуални билети за мачовете от лятната подготовка.

Тя ще се проведе изцяло на родна земя, докато Мъри ще се опита да подготви възпитаниците си на 100 процента за първите кръгове от родното първенство и срещите с ПАОК от квалификационните кръгове на Лигата на конференциите.

Вижте на кого благодари Роналдо за трансфера си в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички