Само Ван дер Каап от контузените попадна в групата на Левски за мача с ПАОК


Само Ван дер Каап от контузените попадна в групата на Левски за мача с ПАОК
Снимка: Levski.bg

2727 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов определи групата от 16 футболисти за двубоя срещу ПАОК от втория предварителен кръг на Лига на конференциите. Мачът е тази вечер от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Сред имената в групата прави впечатление присъствието на Келиан ван дер Каап, за когото Стоилов обяви вчера, че е под въпрос за мача. Илиян Стефанов и Андриан Краев обаче не са в списъка.

От по-рано се знае, че защитникът Вендерсон Цунами и халфът Ивелин Попов няма да са на разположение за двубоя, който бележи завръщането на Левски в евротурнирите. Ето кои са играчите в списъка на Стоилов:

Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Антоан Стоянов, Нейтън Олдър, Георги Миланов, Асен Митков, Филип Кръстев, Марин Петков, Уелтън, Роналдо, Билал Бари. А ето кога се очаква да е на линия Илиян Стефанов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички