Само в Sportline: "Левски" спасил лиценза със залог на три емблеми


Само в Sportline: "Левски" спасил лиценза със залог на три емблеми
Снимка: levski.bg

3766 0

"Левски" е обезпечил дълговете си към НАП като е заложил три от своите емблеми, научи Sportline. Новината беше потвърдена от сигурен източник.

Както е известно "сините" имат да внасят в агенцията 4 млн. лв. и ако не бъде гарантирано плащането, няма как да получат лиценз.

През юни фенове се натъкнаха на запора на старото лого, известно като "лопатата", докато водеха разговори с изпълнителния директор Константин Баждеков за създаване на дружество за мърчъндайзинг, маркетинг и медии.

Тогава от клуба успокоиха, че „сините” могат да си използват всички символи.

В последствие обаче са били заложени още две от емлбемите на клуба - традиционната и юбилейната. На новите екипи на сините пък грее следюбилейното лого.

Залог на емблема срещу дългове е обичайна практика. Тази на вечния съпреник на "сините" ЦСКА също е запорирана от НАП. Миналата седмица агенцията я обяви на търг с начална цена 3 680 360 лева. Всеки, който иска да участва, трябва да депозира 736 072 лева до 1 юли 2015 година. Срокът за подаване на предложенията стартира от 25 юни. Търгът ще се проведе на 3 юли 2015 година и ще е таен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички