Малко изненадващ е фаворитът за "Треньор на 2021 година"


Малко изненадващ е фаворитът за "Треньор на 2021 година"
Снимка: Lap.bg

1700 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е фаворит за спечелването на приза "Треньор на 2021 година", твърди "България днес". Въпреки че специалистът няма спечелен трофей и отборът му е далеч от такъв, той направи няколко неща, за да заслужи отличието.

Стоилов успя много бързо след завръщането си на "Герена" да стегне редиците и да извиси превърналия се в опашкар тим до шестото място в класирането в Първа лига. Освен това Мъри налага много собствени кадри и въведе строги правила в спазването на режима при футболистите.

Със Стоилов начело "сините" имат две големи цели, като и двете са изпълними - спечелването на Купата на България и класиране за евротурнирите в края на сезона. Левски е на 1/4-финал за Купата, където през март ще се изправи срещу Септември (София). От топ 4 в първенството пък ги делят 6 точки.

Другите треньори, които имат шанс за наградата, са наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов и този на Черно море Илиан Илиев. Националният селекционер Ясен Петров няма шансове да я спечели. А ето кой е фаворит за приза "Футболист на годината".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички