"С топла скара": От Левски посочиха "най-добрата компания" за всеки фен, който ще гледа мача с Айнтрахт


"С топла скара": От Левски посочиха "най-добрата компания" за всеки фен, който ще гледа мача с Айнтрахт
Снимка: БГНЕС

1986 0

От Левски излязоха със специално съобщение в официалната страница на клуба в социалната мрежа Facebook. То касае предстоящия реванш срещу Айнтрахт Франкфурт в Лигата на конференциите. Първият мач бе на Националния стаидон "Васил Левски" и завърши при равенство 1:1, а реваншът е в Германия.

От клуба призоваха "сините" сърца да се обединят и да гледат заедно мача с другите фенове на Левски. Това бе посочено като "най-добрата компания", като за целта от клуба осигуриха огромна видео стена на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

Ще бъдат предлагани топла скара и студени напитки. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"Левскари,

До решителния мач за любимия ни клуб с "Айнтрахт" остават броени часове. Сигурни сме, че всяко "синьо" сърце тръпне и очаква поредната незабравима европейска вечер. А каква по-добра компания от левскарската за такъв мач. Очакваме ви след 18 часа пред сектор "А" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" с огромна видео стена, топла скара и студени напитки. Да заредим заедно отбора с положителни емоции, макар и от разстояние.

Само "Левски"!" - гласи то. Срещата започва в 21:30 часа българско време, като ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички